La Divisió d'Honor Catalana Masculina té tres participants més confirmats: l'INEF Lleida, el Quebrantahuesos i el VPC Andorra.

Els tres conjunts van confirmar l'assitència a la màxima lliga aquest cap de setmana i s'uneixen a la Santboiana "C", l'INEF Barcelona, el Barça "Blau" i el CEU.

El Quebrantahuesos jugarà a la DHC gràcies a la victòria, dissabte, a la Foixarda. Els aragonesos van derrotar 28 a 30 el Gòtics "B" i s'asseguraven així luna de les places del Grup A, que completaran o el Gòtics, l'Hospitalet o el Sitges "B".

Al Grup B, l'INEF Lleida segueix amb la seva marxa triomfal i acumulava diumenge la quarta victòria consecutiva derrotant els Senglars de Torroella 100 a 3 i deixa tan sols dues posicions de DHC restants que es disputaran els Cocodrils, el Cornellà i el BUC "B".

Per últim, l'Andorra competirà a la DHC en la seva primera experiència a les lligues catalanes gràcies als resultats del Grup C del cap de setmana, i juntament amb el Barça esperen els altres dos equips que els acompanyaran (Químic, Tarragona i Poble Nou tenen opcions).