Fotografia de José Luis Maestro

Després d'un mes d'aturada per les festes nadalenques, la Divisió d'Honor Catalana Femenina s'ha tornat a posar en marxa aquest cap de setmana amb l'inici de la segona volta de la fase regular.

I la segona part de la temporada ha començat com va acabar la primera, amb victòries del primer i segon classificat de la lliga.

Al Baldiri Aleu la Santboiana va derrotar el VPC Andorra amb una sòlida actuació de les locals, que van endur-se el triomf per 36 a 7.

Dos assajos d'Elisabet Gómez i un de Natàlia Gómez a la primera meitat, sumats als 9 punts amb el peu de la líder de la lliga Ona Monés van donar a les santboianes un avantatge de 24 a 7. Un avantatge que l'equip blau va augmentar als primers deu minuts de la segona meitat amb dues marques més i que van deixar el partit vist per sentència i donaven els 5 punts a les del Baix Llobregat.

El que també ha arrencat l'any com el va acabar és el CN Poble Nou, que amb un clar 46 a 0 davant l'Hospitalet encadena ja quatre victòries consecutives i es manté a tan sols 4 punts de la Santboiana i amb un partit ajornat. Tres assajos de Clara Córdova van encapçalar les vuit marques aconseguides per les barcelonines, que jugaran a Lleida la setmana que ve.

I precisament l'INEF Lleida és el tercer equip que ha sumat la victòria aquesta jornada, amb el 10 a 29 aconseguit al Sitari. Tres assajos de la capitana Marta Bonjoch i dos de la màxima anotadora de la DHC Andrea Sánchez van propulsar les de la Caparrella fins la seva segona vicòria de la temporada després de quatre desfetes consecutives.

Per últim, cal informar que el VPC Andorra ha estat sancionat per alineació indeguda en el partit de la jornada 5 contra l'Hospitalet i per tant se li dona el matx per perdut per 21 a 0 i se li resten 5 punts a la taula classificatòria.