Fotografia de VPC Andorra

El líder de la Divisió d'Honor Catalana Masculina no treu el peu de l'accelerador. El VPC Andorra ha tornat a guanyar aquest cap de setmana en el partit més vibrant fins el moment contra el seu principal perseguidor: el Gòtics RC.

El segon classificat de la taula va plantar-se a Prada de Moles amb ganes de donar la campanada però va xocar contra el mur impenetrable que és l'equip andorrà. I és que els de Dani Raya no han encaixat encara cap assaig en els cinc partits disputats i diumenge van allargar aquesta ratxa, guanyant 17 a 3.

No va ser un triomf fàcil per als andorrans, que a la mitja part guanyaven 10 a 3 després de l'assaig de Víctor Casajuana i el cop de càstig de Ramiro Gandini, i tot i l'assaig de Cristian Abarca al 44', la resistència barcelonina va mantenir sempre aquesta diferència de dues marques, que valia al VPC per escapar-se en solitari al capdavant de la lliga amb 24 punts, 6 més que el Gòtics.

 

20240210191151_IMG_3283

 

Aprofitant l'ensopegada del Gòtics, el Químic ha retallat 5 punts respecte als seus veïns per apropar-se a la segona posició, que dona dret a jugar les semifinals a casa. Ho van fer gràcies a la victòria per 20 a 45 al camp del Sitges, que s'allunya de la zona de playoffs.

Dues marques de Pol Roca en els últims 5 minuts de l'enfrontament van assegurar la victòria i valien al número "8" per situar-se líder en assajos a la DHC. Els de vermell i negre visitaran diumenge Badalona per arrencar la segona volta de la fase regular.

Precisament contra el Badalona va sumar el Barça "Blau" la seva segona victòria. Liderats per dues marques del seu capità Matthew King, els blaugrana s'emportaven els 5 punts amb un resultat de 38 a 19 i agafen distància respecte el Sitges, el principal rival per disputar-se l'últim bitllet per a les semifinals.