Fotografia de Jordi Elias

El CN Poble Nou és el nou líder de la Divisió d'Honor Catalana Femenina gràcies a la victòria aconseguida dissabte a la Mar Bella davant la Santboiana. Les barcelonines empaten a 14 punts amb les del Baldiri Aleu i els prenen la primera posició de la taula després de quatre jornades.

La victòria es va aconseguir amb patiment i en l'última acció del partit, doncs es va arribar al minut 80 amb un resultat de 14 a 15 favorable a la Santboiana, però un cop de càstig transformat per Nerea Sagasti des de fora la línia de 22 va capgirar el marcador al 17 a 15 i donava el triomf (el tercer seguit) a les poblenovines.

Ben a prop de les líders se situa l'Hospitalet, que va aconseguir la tercera victòria del campionat enfront del CEU per 20 a 8. El triomf de les riberenques els serveix per ser terceres amb 12 punts abans d'afrontar la darrera jornada abans de les vacances de Nadal, diumenge 18 de desembre a Andorra.

I precisament el VPC Andorra va poder celebrar la primera victòria a la DHC gràcies a un treballat partit a la Caparrella que van endur-se per 8 a 29. Quatre assajos de les andorranes van servir per tombar un INEF Lleida que tan sols en va sumar un i que a més cedeix la quarta posició de la taula.