Fotografia de Manel Herrero

Tercera jornada a la Divisió d'Honor Masculina i la tendència de les primeres setmanes no canvia: el VPC Andorra es manté intractable.

El conjunt de Prada de Moles suma de 5 en 5 i aquest diumenge va superar sense discusió el Barça "Blau" per 48 a 6 en una nova actuació coral brillant.

Marcant el ritme des del xiulet inicial, els de Dani Raya van dominar l'enfrontament, marxant al descans ja amb un 27 a 6 favorable gràcies a tres assajos i dos cops de càstig. La segona part va seguir la mateixa tònica i amb tres marques més (dues del màxim anotador de la lliga Xolela Daniels) despatxaven el tercer partit amb bonus ofensiu consecutiu.

No es pot relaxar, però, l'Andorra, ja que el Gòtics li trepitja els talons de ben a prop amb 13 punts, a dos dels andorrans.

Els Mamut van endur-se el derbi barceloní a la Teixonera contra el Químic per 8 a 17 gràcies a una gran primera part en què els assajos de Gonzalo Sánchez, Cristhian Ramírez i Guillem Roca els van donar un avantatge que el cop de càstig de Joan Puig i el try a la segona part del mateix obertura local no van poder remuntar.

El tercer equip que va acabar amb somriure el seu partit va ser el Sitges, que va sumar la primera victòria a la DHC davant el Badalona per 42 a 21 en un partit d'alta anotació. Dues marques de Henry Wardman i dues més de Fede D'Acunto van liderar el triomf dels Dofins, que amb 5 punts s'apunten a la lluita per arribar a les semifinals per al títol.