El Barça "Blau" no canvia d'hàbits amb l'any nou i segueix abonat a la victòria. El conjunt blaugrana va rebre dissabte la Santboiana "C" en el derbi català de la Divisió d'Honor Catalana Masculina i, com els seus companys de la DH, també en van sortir vencedors.

Els culers van guanyar 32 a 12 gràcies a una actuació regular i sòlida, anotant dues marques (Alfonso Ferrari i Ignacio Miró) a la primera meitat superant el try visitant de Julio César Sierra per marxar a vestidors 12 a 5, i a la segona part va rematar la feina amb els assajos de Franco Podgaetzky i Nico Daynac per sumar la tercera victòria en tres partits i retenir el liderat amb 12 punts.

I justament el primer derrotat pel Barça, el CEU, segueix de prop el líder amb el segon triomf amb bonus consecutiu. L'equip de Mario Sans va guanyar 0 a 36 a Tarragona gràcies a sis marques que tancaven una actuació rodona i els dona aire abans de gaudir d'una jornada de descans el proper cap de setmana.

Empatats a 10 punts a la segona plaça hi trobem els Cocodrils RSV, que tornaven a mostrar el seu idili amb la Torre Roja derrotant el Químic 29 a 10. Tres assajos de l'aler Juan Vázquez (que tornava de lesió) van mostrar el camí per als de Viladecans, que la setmana que ve els toca visitar el Baldiri Aleu amb la intenció de sumar la tercera victòria de la temporada.

Per últim, l'INEF Lleida va aconseguir el seu primer triomf a la DHC gràcies al 0 a 46 aconseguit en el seu duel amb l'altre INEF, el de Barcelona. El partit, que va servir per celebrar la Copa Sancha (en homenatge a José Antonio Sancha, fundador de la secció de rugby d'INEF), va estar dominat pel groc dels lleidatans i per les tres marques de Marc Pich, que ajudava al seu equip a sumar els primers 5 punts.