Després d'un cap de setmana de descans la Divisió d'Honor Catalana Femenina va reprendre l'acció dissabte amb el partit entre la Santboiana i el CEU, en què les del Baldiri Aleu van confirmar el seu lideratge.

Les blaves van refermar el seu gran inici de temporada amb un nou triomf per 69 a 5 que les manté al capdamunt de la classificació per segona jornada consecutiva.

Les quatre marques d'Anna Puig van orquestrar la tempesta d'assajos (deu en total) de les santboianes, que aconseguien així el primer bonus ofensiu en els tres enfrontaments disputats a la DHC.

També va sumar el bonus ofensiu el Poble Nou, que en la seva visita a Andorra va dominar el partit per endur-se la victòria 7 a 29. El doblet d'Helena Olasz va liderar els cinc assajos que va anotar el conjunt de la Mar Bella, que dissabte que ve rebrà la Santboiana en la lluita pel lideratge de la lliga.

_MG_0191

El partit més empatat de la jornada es va celebrar a la Feixa Llarga, on l'Hospitalet va derrotar l'INEF Lleida 20 a 15. Les riberenques es van avançar amb un try de Raquel Ojeda abans dels deu minuts, però immediatament les visitants van capgirar el resultat amb dues marques d'Esther Buil i Jana Font.

El matx es va tornar a equilibrar 10 a 10 just abans del descans amb un assaig d'Alba Núñez, i no va ser fins al 63 que Amaia Moreno no va tornar a moure el marcador per a les lleidatanes. L'alegria de les grogues va ser efímera, ja que Marta López i Estefanía Rodríguez van anotar al 67 i al 74 per remuntar el matx i donar la victòria a l'Hospitalet.