Tercera jornada de la Divisió d'Honor Catalana Femenina i la Santboiana ha recuperat el liderat. Aprofitant el descans del Poble Nou, l'equip dirigit per Jordi Villalante se situa líder de nou gràcies a la victòria per 19 a 3 davant l'Ingennus Zaragoza.

Tot i el marcador final, el triomf va costar molt d'aconseguir per a les del Baix Llobregat, que van sumar tots els punts a la segona meitat, ja que a la primera, un solitari cop de càstig de l'obertura aragonesa va ser l'únic que va moure l'electrònic del Baldiri Aleu.

El partit va fer la volta com un mitjó a la represa, començant amb el try d'Olga Martínez al minut 50 i un altre d'Alejandra Castro al 61. El 12 a 3 va durar fins el tram final, quan Martina Badia va donar el bonus ofensiu a les seves amb la tercera marca de la tarda, i de retruc, retornava el lideratge de la DHC a una Santboiana que dissabte que ve visita la Mar Bella.

Un altre partit que es va resoldre a la segona part va ser el CEU contra el VPC Andorra. Barcelonines i andorranes van protagonitzar un empatat duel que va arrencar amb l'assaig de Marta Yago al minut 10 per al CEU. Responia Cristina Modesto amb un cop de càstig al quart d'hora, que ràpidament era igualat pel peu de Geraldine Rodríguez.

Encara va haver-hi temps a la segona part per a un assaig de cada equip, primer de la local Esther Moreno i després de l'andorrana Miren Barciela, que enviava el partit 13 a 8 a vestidors.

Un resultat que es va mantenir gairebé mitja hora, doncs no va ser fins al 66' que Rodríguez tornava a encertar un xut amb el peu per allunyar a les seves, i a un minut per al final, novament Moreno assajava per certificar la segona victòria (21 a 8) de la temporada del CEU, segon a 2 punts de la Santboiana.

L'enfrontament amb més marques de la jornada es va viure diumenge a la Guinardera, on l'INEF Lleida va endur-se un emocionant partit 17 a 22 contra el Sant Cugat "B". La pluja d'assajos la iniciaven les vallesanes amb un try de Francesca Passadore al minut 7 que immediatament responia l'ala visitant Ona Codina.

Dues marques més de les grogues (Marta Bonjoch i Jana Font) a la primera mitja hora els donava un bon coixí al descans (5 a 17), però les ganes locals van servir per empatar el partit a falta de 10 mintus per al final gràcies a les marques d'Ana Iglesias i Carla Moraleda.

Tot i que l'empat semblava definitiu, l'INEF Lleida va sortir victoriós del matí gràcies a un try de Jana Font a les acaballes de l'enfrontament i sumava així el primer triomf de la temporada.