Fotografia de VPC Andorra

El Barça "Blau" descansarà líder de la Divisió d'Honor Catalana Masculina aquestes festes de Nadal. El conjunt blaugrana va derrotar 19 a 25 al Químic en el duel de la Teixonera i amb dues victòries se situa líder de la DHC.

Els culers van anar per darrere en el marcador la primera part (12 a 10), però un cop de càstig matiner a la represa de Manel Rovira els va avançar a la segona. Els assajos d'Arthur Jaccaz i David King al 59' i al 65' encara van allunyar més al Barça fins el 12 a 25 i van assegurar una victòria que el Químic va lluitar fins l'últim alè amb una marca de Josep Just que va donar-los, almenys, el bonus defensiu.

La segona jornada va servir per viure l'estrena del VPC Andorra a la màxima categoria. Una estrena dolça per als de Prada de Moles, que van derrotar l'INEF Lleida 14 a 42 a la Caparrella.

Els lleidatans van oposar més resistència del que sembla, doncs a la mitja part el resultat mostrava un 14 a 13 favorable als locals. La segona part, però, va ser de domini andorrà, amb els visitants anotant sis assajos sense rebre'n cap per sumar els primers 5 punts a la DHC.

Un altre equip que jugava els primers minuts de la lliga era la Santboiana "C", que rebia a casa a l'INEF Barcelona després d'una fase prèvia impecable. Els del Baldiri Aleu van seguir amb el seu curs perfecte derrotant els Óssos 29 a 0 i amb 5 punts empaten a la tercera posició de la taula amb el VPC Andorra, Cocodrils i el CEU.

I precisament el CEU va ser l'altre equip victoriós de la jornada. Els del Sitari van superar els Cocordils 29 a 3 en una primera part excepcional en què van anotar tots els punts. Els barcelonins s'espolsaven així la derrota del primer partit i tornen al camí del triomf abans de visitar Tarragona quan es reinicïi la lliga, el cap de setmana del 14 i 15 de gener.