Fotografia de Thaïs Nonell

Tan sols resta una jornada per al final de la fase regular a la Divisió d'Honor Catalana Femenina i amb el CN Poble Nou i la UE Santboiana classificats per a les semifinals, aquest cap de setmana l'INEF Lleida ha fet una passa de gegant.

Les lleidatanes han guanyat al Fénix 43 a 10 i amb els 5 punts sumats han escalat fins la tercera posició de la taula, situant-les en zona de playoff amb 23 punts, 2 més que el Sant Cugat i 1 més que el VPC Andorra, els altres dos candidats a jugar les semifinals.

I és que aquest cap de setmana també ha portat males notícies per al CEU i al Fénix, que s'han quedat sense opcions d'arribar als playoffs, ja que les barcelonines també han perdut davant la Santboiana per 12 a 20.

Les que no van fallar van ser les jugadores del Poble Nou. El líder segueix sense conèixer res que no sigui la victòria i a La Guinardera van derrotar el Sant Cugat "B" 10 a 31 per sumar l'onzè triomf consecutiu.

Les de la Mar Bella buscaran mantenir la campanya perfecta d'aquí a dues setmanes quan rebin l'INEF Lleida a casa. Pel que fa als altres candidats a ser a semifinals, el Sant Cugat jugarà al Baldiri Aleu contra la Santboiana i el VPC Andorra visita el Fénix.