Fotografia de Roger Menescal

La zona de playoff es posa cada vegada més interessant a la Divisió d'Honor Catalana Femenina. Amb el Poble Nou i la Santboiana ja classificats per a les semifinals, les dues places restants estan sent disputades en les darreres jornades.

I en aquesta dotzena jornada, el Sant Cugat "B" i el VPC Andorra han assaltat la tercera i quarta posicions de la taula. Les vallesanes han escalat gràcies a la victòria per 5 a 12 al camp de l'Ingennus Zaragoza i sumen uns punts fonamentals tenint en compte que els dos últims enfrontaments seran contra les líders i les segones.

Per la seva banda, el VPC Andorra va derrotar 43 a 14 a un rival directe com l'INEF Lleida i ara és quart amb 20 punts, 1 i 2 més que els seus principals perseguidors. Les andorranes descansen la propera jornada i en la darrera visitaran el Fènix amb plenes opcions de ser unes de les semifinalistes.

Un altre conjunt amb opcions, el CEU, no va ser capaç de donar la matxada a casa de les líders, caient 22 a 3 davant el Poble Nou. Les del Sitari ho tenen difícil per classificar-se, doncs tot i ser a només 1 punt de la quarta posició l'únic partit que els resta és contra la Santboiana, que les visita aquest dissabte a les Pistes Universitàries de la UB.