Fotografia de Jordi Elias

El Poble Nou segueix el seu domini a la Divisió d'Honor Catalana Femenina després que aquest dissabte les barcelonines derrotessin el seu principal perseguidor, la UE Santboiana, al Baldiri Aleu.

Les de la Mar Bella van guanyar 7 a 14 en un partit marcat per les dues millors defenses de la lliga i amb remuntada inclosa, ja que les santboianes van avançar-se al minut 27 amb un try d'Ainhoa de la Rosa.

Sense deixar respirar les seves rivals, 5 minuts més tard Shara Benedicte empatava a 7 per enviar el partit a vestidors amb el marcador igualat. La inèrcia positiva va mantenir-se a la represa per a les de Roger Martínez, que anotaven amb un assaig de càstig al 44' i eren capaces d'aguantar fins el final del partit un resultat que les enfila fins als 38 punts i les manté invictes amb 9 victòries en 9 partits.

Amb els resultats del cap de setmana, el Poble Nou i la Santboiana ja estan matemàticament classificades per als playoffs, i les dues places sobrants estan totalment obertes, amb els cinc equips restants, (separats per tan sols 7 punts), amb possibilitats de classificar-se.

GGIzDmmXIAALZoy

L'equip que suma més punts dels candidats a ser tercers o quarts és el CEU, tercer amb 19, però també és el conjunt que més partits ha jugat (10), juntament amb l'Andorra.

Les del Sitari no van aconseguir l'objectiu de guanyar aquest dissabte, caient a casa contra un Ingennus Zaragoza que amb les dues marques d'Irene de Diego guanyava 8 a 17, sumant 12 punts i apropant-se des de la cua de la taula a les posicions de playoffs.

També ho fa el Sant Cugat "B", que amb la victòria per 5 a 0 contra el VPC Andorra escala fins la quarta plaça i amb 17 punts i encara quatre partits per jugar és ferm candidat a disputar les semifinals per al títol de la DHC.

Aquest cap de setmana es jugaran tan sols dos partits ajornats de la J10 (Fénix vs Santboiana i INEF Lleida vs Sant Cugat), però seran claus altre cop per anar veient quins equips acopanyaran el Poble Nou i la Santboiana a les semifinals de la lliga.