Fotografia de Químic ER

La Divisió d'Honor Catalana Masculina es va posar en marxa aquest cap de setmana amb la celebració de tres partits, ja que l'Andorra vs UE Santboiana "C" es va ajornar.

La primera jornada de la DHC va acabar amb el Químic com a líder de la competició després de la victòria aconseguida a la Foixarda contra l'INEF Barcelona. Els barcelonins es van sobreposar a la vermella que va veure el segona línia Ignasi Jansana als vint minuts i amb set assajos, cinc d'ells en l'última mitja hora, van derrotar els Óssos per 22 a 49.

Empatats a 5 punts amb el Químic al capdamunt de la classificació hi trobem els Cocodrils RSV, que van vèncer el Tarragona a la Torre Roja 36 a 26. El resultat no reflecteix l'igualtat que es va viure al partit, ja que al minut 72 el marcador mostrava un empat a 26 que va trencar el cop de càstig de Mark Endrós i un assaig de Sergio Palau que donaven als de Viladecans el primer triomf de la DHC.

El darrer partit de la jornada va regalar-nos un altre derbi barceloní entre el Barça "Blau" i el CEU que es va resoldre favorablement als blaugrana 18 a 6. Com en l'enfrontament anterior, el duel es va resoldre en els darrers minuts, ja que al minut 76 els culers guanyaven per un sol punt (7 a 6), fins que al 77' Franco Porcu va transformar un cop de càstig i en l'última jugada del partit Franco Podgaetzky va anotar l'assaig que certificava la victòria local.

La DHC descansarà aquest cap de setmana abans de la darrera jornada de l'any 2022, el cap de setmana del 17 i 18 de desembre.