Diumenge es va inaugurar de forma oficial el nou camp de rugby i futbol de Terrassa. La instal·lació es va rebatejar com a camp de Les Fonts - Artur Travessa, en honor al difunt president de la UD Les Fonts Artur Travessa, un dels impulsors perquè el nou camp fos una realitat.

A l'acte, en què hi van acudir l'alcalde de Terrassa Jordi Ballart, el regidor d'esports Miguel Angel Moreno, la presidenta dels Carboners de Terrassa Marie Teixidor i el president de la Federació Catalana de Rugby Ignasi Planas, es va retre homenatge a la figura de Travessa i es va celebrar la nova instal·lació, un reclam històric dels esportistes de la ciutat.

 

277570399_10160251691144283_8342584268740103614_n

 

El camp de Les Fonts - Artur Travessa es va omplir amb els colors dels jugadors i jugadores de la UD Les Fonts i dels Carboners de Terrassa, que comparteixen l'ús d'un camp que ha d'ajudar els Carboners a establir-se com la referència rugbística a la tercera ciutat més poblada de Catalunya.

L'alegria dels terrassencs va ser compartida també amb la presència de representats d'altres clubs de rugby de Catalunya com el Barça, la Santboiana, l'Anoia, l'Alella, el BUC, l'INEF Barcelona, el Cornellà o el Sant Cugat.

Una alegria que es fa extensiva per tots els membres de la comunitat rugbística de Catalunya, que es manté unida en el reclam i la necessitat de més i millors instal·lacions perquè el rugby pugui seguir creixent.