Els aficionats han parlat: el Millor Jugador de la Divisió d’Honor Catalana Vueling de la temporada 2018/19 és Ignasi Carbonell!

El tercera línia del Gòtics RC ha rebut el 53% dels 1077 vots recollits durant una setmana a les pàgines de Facebook, Twitter i Instagram de la Federació Catalana de Rugby, tot superant el talona del Barça Romain Orst (30%) i l’obertura del CEU Francisco García (17%).

D’aquesta manera, el Gòtics rep el segon premi de la temporada després que el seu entrenador Jordi Villalante rebés el guardó com a millor coach del  curs.

Els Mamut van arribar fins la final de la DHC Vueling, en la qual van caure davant el Barça,  però van ser un dels equips capdavanters de la fase regular, perdent tan sols un enfrontament en les onze jornades de competició.

D’aquesta manera es tanquen els premis de la temporada 2018/19, que s’han endut Albert Casorran (Millor Entrenador DHC Femenina), Annna Puig (Millor Jugadora DHC Femenina), Jordi Villalante (Millor Entrenador DHC Vueling) i Ignasi Carbonell (Millor Jugador DHC Vueling).

 

estadistiques MVP Vueling