Fotografia de Jaume Andreu

La Foixarda serà l'escenari aquest cap de setmana de tres finals de la Copa Catalana. Per una banda diumenge s'hi jugaran els partits definitius de la Copa S18 entre BUC i Santboiana (12.30h) i la Femenina entre BUC i Sant Cugat (13.30h) i per l'altra dissabte es resoldrà la Copa Masculina.

Serà a les 16h i els protagonistes seran el Gòtics RC i el RC L'Hospitalet. Els dos equips de la Divisió d'Honor "B" s'han plantat a la final gràcies a les victòries a la semifinal davant el Manresa i el Barça respectivament.

Els Mamut van aconseguir al Congost el triomf per 10 a 38 gràcies a 16 punts amb el peu de Ramon Díaz (quatre cops de càstig i una transformació) i als assajos de Max Bustos, Martí Presas, Felipe Ausset i un de càstig que contrarestaven la marca i el cop de càstig manresans.

A la Feixa Llarga el protagonista va ser Fede Lepore. El tres quarts argentí va ser autor de 23 dels 28 punts dels de l'hospitalet, gràcies a dos assajos i 13 punts amb el peu. L'altre try local el va aconseguir Miguel Gama, mentre el Barça va sumar un cop de càstig als primers instants de partit i una marca al final per tancar el 28 a 10 definitiu.

Així doncs, dissabte s'apujarà el teló de les finals a la Foixarda amb aquest duel d'alt nivell entre dos equips que arriben amb ganes d'aixecar al Copa Catalana Masculina.

 

Divisió d'Honor Catalana Barça Rugby CR Sant Cugat B Gòtics RC UE Santboiana CE INEF Barcelona CN Poble Nou