Fotografia de RNA Photography

Amb la darrera jornada de la Divisió d'Honor Catalana Quadis Autocentre a punt de celebrar-se, ja hi ha dos equips classificats per als playoffs.

El passat cap de setmana el Gòtics i el GEiEG van assegurar-se una plaça a les semifinals del cap de setmana del 14 i 15 de març amb els triomfs per 36 a 7 de les barcelonines davant el Shamrock i per 0 a 59 de les gironines al camp del Poble Nou.

Separats per tan sols 2 punts (22 el Gòtics i 20 el GEiEG), aquest diumenge les gironines tenen l'oportunitat de prendre-li a les Mamut el liderat de la lliga. Si guanyen la Santboiana, les de Coral Vila superaran el Gòtics, que ja ha jugat els sis enfrontaments de la fase regular.

Finalitzar en primera posició permet a l'equip que ho fa jugar la semifinal a casa contra el quart, mentre el segon s'enfronta amb el tercer. Els guanyadors d'aquestes semifinals jugaran la final el dissabte 21 de març.

 

87029307_871814983278649_8537435523113811968_o

 

La lluita per la tercera i quarta plaça

Pel que fa als altres dos bitllets per als playoff, la Santboiana i el Lleida són els conjunts més ben posicionats.

La Santboiana-Castelldefels (els dos equips s'han ajuntat per a aquesta lliga) és tercer amb 15 punts, juga diumenge al Palau Sacosta i encara li resta un enfrontament més, contra el Shamrock, el dissabte 7 de març.

Quart descansa el Lleida amb 12 punts, 2 per sobre del proper rival, el CEU, que visita la Caparrella diumenge. Si les lleidatanes guanyen i no permeten les visitants sumar cap punt s'asseguraran una de les posicions de playoffs.

Per contra, el CEU ha de vèncer tant a Lleida com el seu següent partit, el 7 de març davant el Poble Nou, per entrar a les semifinals. 

Precisament el CN Poble Nou és un dels dos conjunts que encara no ha sumat cap punt juntament amb el Shamrock, que aquest dissabte visita la Mar Bella en un duel que definirà quin equip tanca la taula de la DHC Quadis Autocentre.