Gòtics, CEU, Barça i Tarragona seran als playoffs de la DHC Vueling

Fotografia de Coia Escoda

Una plaça en joc

La Divisió d'Honor Catalana Vueling arriba a la seva fase més decisiva i cinc equips ja han aconseguit el bitllet per als playoffs. Gòtics, CEU, Barça i Tarragona van certificar el passat cap de setmana que disputaran les eliminatòries per al títol de campió de Catalunya quan encara resten dues jornades per al final de la fase regular.
Precisament els tarragonins seran l'equip nou als playoffs de la DHC Vueling, mentre la resta de participants ja van ser-hi el curs anterior. La lluita entre els conjunts capdavanters no acaba aquí, ja que tots volen acabar entre els dos primers per estalviar-se així l'eliminatòria prèvia a les semifinals, que jugaran el tercer contra el sisè i el quart contra el cinquè.

barca_sitges_rugbycat

El Barça i el Sitges van empatar a 25 dissabte / Edu Rois


El Barça "Blau" amb un partit pendent contra el Sant Cugat "B"(es jugarà el cap de setmana del 23 de març) és quart amb 33 punts a 3 del Gòtics i a 5 del líder i se les veurà amb el tercer classificat, el CEU (35 punts) la propera jornada del 9 de març. Pel que fa al Sitges i al Gòtics, han de guanyar els dos partits que els queden per intentar evitar-se la primera eliminatòria, mentre el Tarragona té la difícil tasca de tombar els sitgetans i el CEU en els dos darrers partits si vol aspirar a les primeres places.
Pel que fa a l'última posició que dona dret als playoffs, dos equips es postulen com aspirants: Manresa i Químic. Empatats a 19 punts, els manresans visiten el Castelldefels i reben el Gòtics en un calendari complicat, i els barcelonins se les veuran a casa contra el Garrotxa-Banyoles i a casa del Sant Cugat "B" per intentar repetir participació a les fases finals.

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres