Fotografies de RNA Photography, Jordi Elias i Jaume Andreu

La Divisió d'Honor Catalana Quadis Autocentre ja té les eliminatòries pel títol definides. Després de set intenses jornades, el GEiEG, el Gòtics, la Santboiana-Castelldefels i l'INEF Lleida són els quatre equips que s'han guanyat el dret a disputar les semifinals.

El GEiEG ha acabat la fase regular en primera posició amb 25 punts remuntant un mal inici (va perdre 0 a 5 davant el CEU en la jornada 2) per acabar amb quatre victòries consecutives i assegurar-se així jugar la semifinal a casa.

El seu rival, l'INEF Lleida, ja li va posar les coses difícils en la primera jornada, perdent per un estret marge (32 a 36), però després les de la Caparrella han sabut guanyar tres enfrontaments per aferrar-se a la quarta plaça de la DHC i així poder jugar aquest dissabte la semifinal a les 17h al Palau Sacosta.

 

72472539_788776458249169_4782369384570028032_o

 

L'altra semifinal la jugaran el Gòtics i la Santboiana-Castelldefels (segon i tercer classificat), dissabte a la mateixa hora, a la Foixarda.

El conjunt barceloní ha finalitzat la fase regular amb el mateix balanç que el GEiEG (cinc victòries i una derrota) però amb tres punts de bonus menys, i dissabte se les veurà amb un equip que ja li va posar les coses difícils en la jornada 3 (ajustat triomf Mamut per 17 a 19).

Amb aquest precedent, el combinat Santboiana-Castelldefels afronta amb il·lusió la semifinal després de ser el darrer equip en classificar-se per als playoffs amb la victòria d'aquest passat cap de setmana contra el Shamrock mallorquí.

Així doncs, GEiEG, Lleida, Gòtics i Santboiana protagonitzaran dos interessants duels aquest dissabte amb un objectiu en ment: ser a la gran final del 21 de març a Castelldefels.