Fotografia de Juan Carlos Rodríguez

Cap de setmana de finals de rugby a VII als camps catalans. A més de la resolució de la Copa Catalana femenina, les competicions de sevens de les categories S16 i S18 també disputaran les seves jornades finals.

La Copa Catalana S18 comptarà amb dues seus, en les que es jugaran les finals d'Or i d'Argent. Dissabte a Santa Bàrbara, el Sitges, el Poble Nou, el Gòtics, el BUC, la Santboiana i el Sant Cugat lluitaran per la corona de campions de la Copa. Els sis equips jugaran una primera fase de grups per buscar la classificació per a la final.

A la Feixa Llarga, quatre equips es disputaran la Copa Argent en un matí en què cada conjunt jugarà un partit contra la resta. Hospitalet, Vilafranca, Sitges B i Senglars de Torroella són els candidats a endur-se l'argent.

 

5
6

 

Or, Argent i Bronze a la Copa S16

La Copa Catalana de Sevens S16 comptarà amb tres seus. A Vilanova i la Geltrú és on es competirà pel campionat absolut, amb vuit equips jugant en format de quarts de final, semifinals i final. Barça, SEL Vilanova, Sant Cugat A i B, Sitges, Santboiana, Hospitalet i Senglars són els candidats.

El Nou Santa Bàrbara serà l'escenari també de la Copa Argent S16, amb dos grups (Barça D, Poble Nou A i CEU a l'1, i Alella, Hospitalet, Poble Nou B i Sitges B al 2) que jugaran una fase prèvia per buscar la primera plaça del grup i així poder jugar la final.

Per últim, el Bronze de la Copa Catalana S16 se celebrarà al Pitort de Castelldefels amb el Barça C, el Químic, el Vilafranca i el CRUC enfrontant-se entre ells per intentar endur-se el títol.

 

1
Copa Catalana Sevens (3)

 

 

3