Fotografia de VPC Andorra

Al Grup B de la fase prèvia de la Divisió d'Honor Catalana, el vigent campió de la lliga, el VPC Andorra ha començat amb el mateix encert amb què va acabar la competició el passat mes d'abril.

Els andorrans no van tenir pietat del RC Cornellà i en l'estrena de la temporada van sumar els 5 punts gràcies a un clar 58 a 3. Vuit assajos locals van valdre el triomf als de Prada de Moles, liderats per l'obertura Pedro Gandini amb 28 punts (dos assajos, dos cops de càstig i sis transformacions).

Un dels nouvinguts a la categoria, el Gòtics RC, va celebrar la retorn a la DHC amb una victòria amb bonus a casa del RC Badalona. Cinc marques dels Mamut van superar les dues dels badalonins, que veien com al final del partit el marcador del Paco Àguila mostrava un 20 a 33 favorable als de Barcelona.

El partit més ajustat de la jornada va celebrar-se al Pitort, on es va veure un enfrontament amb dues parts molt diferents. A la primera, el Castelldefels dominava i anotava dos assajos i un cop de càstig per marxar a vestidors manant 17 a 0, però a la segona l'INEF Lleida li donava la volta a la truita per fer tres marques, la darrera al minut 76, i s'emportava els 4 punts a la Caparrella.