Com la resta de categories, aquest cap de setmana va arrencar la fase prèvia de la Divisió d'Honor Catalana, que consta de dos grups de set i vuit equips que lluiten per quedar entre els tres primers de les seves lligues i així classificar-se per a la fase final de la DHC.

Al Grup A, el Químic se situa líder gràcies a la victòria per 51 a 0 contra l'INEF Barcelona. Vuit marques dels de la Teixonera els valen per sumar 5 punts i arrencar la lliga de la millor manera abans de visitar diumenge que ve els Senglars de Torroella.

També va sortir victoriós l'altre equip de la Teixonera, el Barça Blau. El finalista del curs anterior va necessitar de dues marques en el quart d'hora final a Granollers per capgirar el 19 a 14 que tenien els Spartans i així remuntar fins el 19 a 28 definitiu.

I d'una remuntada a una altra que gairebé es consuma. I és que el Tarragona a punt va estar de donar-li la volta a un 0 a 22, anotant 19 punts a la segona meitat contra un Sitges que finalment va resistir i sumava els primers 4 punts del curs.