Segona jornada de la fase prèvia de la Divisió d'Honor Catalana i el Químic ja sobresurt de la resta de rivals en el Grup A.

El conjunt barceloní ha tornat a fer una demostració de força per segona setmana consecutiva aconseguint un aclaparador triomf per 0 a 50 a Torroella de Montgrí.

Dos assajos de Dídac Menéndez i Hugo Martín van liderar els set tries sumats pels de la Teixonera, que no van donar opcions als Senglars i ja compten amb 10 punts al capdavant de la classificació i tanquen, per segona jornada, un partit rodó sense encaixar ni un sol punt.

I precisament a la Teixonera és on el CR Tarragona va aconseguir la seva primera victòria. Els Voltors van derrotar el Barça "Blau" 17 a 25 gràcies a una actuació coral en què Óscar Puyo va destacar. L'aler va sumar 15 dels 25 punts del seu equip gràcies a un try, dos cops de càstig i dues transformacions que van valdre als tarragonins per sumar el triomf i situar-se segons del Grup A.

També a Barcelona, els Spartans de Granollers celebraven la primera victòria de la temporada. Davant l'INEF, els de la Font Verda van estar més encertats en els vint minuts finals, als quals s'hi arribava amb un empat a 7, i amb dos cops de càstig de Víctor Ferrer i un assaig de Cristian Calvo derrotaven els Óssos 7 a 18 per marxar de pont amb el triomf al sarró.