La Copa Catalana S14 de rugby a XV ja té participants i quadre de competició. Degut a l'alt nombre d'inscripcions, i en funció del nivell que han demanat els clubs, s'han creat tres tornejos en què hi participaran un total de 23 equips.

Els quarts de final es jugaran ja aquest primer cap de setmana del mes de maig, les semifinals el 7 i 8, i la final el cap de setmana del 21 i 22 de maig.

Així, a la Copa Catalana Or hi trobem la Santboiana i el BUC, finalistes de la Primera Catalana, ja classificats a les semifinals, amb Gòtics, Sitges, Castelldefels i Sant Cugat enfrontant-se en l'eliminatòria prèvia per intentar ser entre els quatre millors.

A la Copa Argent els emparellaments de quarts de final són entre el Químic i el Poble Nou, el Tarragona-Reus i els Senglars, el SEL Vilanova i el Sant Cugat "B", i la Santboiana "B" i el CEU.

Per acabar, la Copa de Bronze compta amb nou participants, i per tant una de les eliminatòries de quarts de final es celebrarà en format de triangular entre el Vilafranca, el GEiEG i el Cornellà. La resta d'enfrontaments són Hospitalet vs Cervelló, Alella-Carboners vs Anoia i Catalunya Central vs SHARK-Calafell.

Consulta i descarrega't els emparellaments de la Copa Catalana S14.