Fotografies de Jordi Elias

El passat cap de setmana va celebrar-se la tercera jornada de la lliga de Touch, que va permetre als Diables del Touch Rugby Barcelona mantenir el lideratge amb dues victòries cómodes.

Però lluny de ser un líder clar, els seus perseguidors, els Dracs del TRB i el CN Poble Nou, també varen aconseguir guanyar els seus compromisos, destacant la treballada victòria dels Dracs contra el Sitges per 5 a 3, i els pressionen a només dos punts.

classificacio touch mixte

 

De la resta de la classificació cal destacar la bona temporada del Montseny en l’any del seu debut, i la seva victòria sobre Sant Cugat. La recuperació del BUC amb lel triomf sobre els de Sant Boi els deixen per sobre dels de la Guinardera que estan patint més del que els correspondria.

A la zona baixa, cal destacar la millora del joc dels Senglars de Torroella tot i les seves derrotes i el càstig administratiu que ha rebut el Caldes de Montbui que els deixa tancant la classificació.

A la lliga femenina les noies de TRB s’imposaren sobre les Cat Women per un contundent 5 a 1 que les deixa com a líders destacades. El partit de la propera jornada entre les TRB i les de CN Poble Nou determinarà qui acabarà jugant-se la lliga amb les de TRB. La propera jornada de lliga està prevista per al 9 de febrer.

 

83234937_3092518497426560_8332611715338338304_n