Els playoffs de la Tercera Catalana, en joc

Fotografia de Coral González

Els playoffs més equilibrats

Els mesos de març i abril són sinònims de playoffs, i la Tercera Catalana no se n’escapa. La darrera divisió de les competicions masculines sènior arrenca aquest cap de setmana la fase decisiva amb les semifinals de la lliga.
Quatre equips aspiren al títol de campions, encapçalats pel CN Poble Nou “C, líder de la fase regular que ha guanyat tots els enfrontaments a excepció d’un. Els barcelonins rebran dissabte a les 18h a la Mar Bella el CR Alella, quart classificat amb tres victòries i tres derrotes, una d’elles davant els poblenovins per 7 a 22.

cnpn_terrassa_rugbycat

El Poble Nou té l’avantatge de camp en els playoffs / Adrián Fernández


L’altra semifinal la jugaran el RC Alt Empordà i el segon equip dels Carboners de Terrassa. Diumenge a Empúiriabrava a les 11h, els empordanesos intentaran derrotar l’únic equip que els ha pogut superar durant la fase regular, un Terrassa que els va vèncer en l’última jornada per 27 a 24.
Els playoffs de la Tercera Catalana es presenten molt equilibrats, amb Poble Nou, Alt Empordà i Terrassa empatats a cinc victòries. Guanyar la semifinal donarà accés a la final del següent cap de setmana (30-31 de març), en el camp del millor classificat.

logo fede fondo negro

Contacta amb nosaltres