Els clubs de rugby de Catalunya van reunir-se ahir a la tarda amb la Federació Catalana de Rugby en una trobada virtual que va ser atesa per 50 representants dels diferents clubs catalans.

El president de la FCR Ignasi Planas va exposar els motius pels quals la Junta Directiva de la Federació va decidir dimecres de la setmana anterior posar punt i final a la temporada 2019/20, deixant les competicions no finalitzades en blanc i donant per vàlides les classificacions a data d'11 de març.

Els clubs van poder accedir als informes de la Comissió Mèdica de la FCR i de la Direcció Tècnica, que van servir de guia als membres de la Junta Directiva per prendre la resolució d'acabar la temporada.

Així doncs, Planas va tornar a remarcar l'excepcionalitat dels temps en què vivim i va traslladar la voluntat de la FCR d'iniciar les competicions de la campanya 2020/21 amb el mateix format i dates dels darrers anys, sempre i quan la situació ho permeti.

 

hh

 

Pel que fa als ascensos a la Divisió d'Honor "B" estatal, la FCR atorgarà les places de playoff d'ascens als equips de la Divisió d'Honor Catalana femenina i masculina segons la classificació final i resta a l'espera de saber quants equips catalans hi podran optar, que dependrà del format que vulgui adoptar la Federació Espanyola de Rugby per a les eliminatòries de promoció.

Després de l'exposició del president, els clubs van participar amb les seves preguntes i propostes, tancant així una reunió profitosa i positiva.