La selecció catalana femenina arrenca aquest diumenge el Campionat Autonòmic a Valladolid contra Castella i Lleó amb un objectiu: mostrar el bon joc de la temporada passada i tornar amb la victòria.

Després de tres mesos d'entrenaments, la selecció sènior arriba preparada per al repte amb un equip que manté la columna vertebral de la temporada anterior afegint cares noves com Abril Camacho i d'altres velles conegudes com Judith Vélez. 

El seleccionador Mario Sans describia així el seu equip: "Mantenim el bloc de l'any passat i l'objectiu és el mateix, intentar ser protagonistes en el joc i portar la victòria a casa. Hem treballat bé per aconseguir-ho".

Diumenge a les 11.30h, l'equip quadribarrat comença la defensa del títol aconseguit el curs anterior amb el primer partit de la fase de grups. El segon, el 12 de febrer, ens portarà el clàssic Catalunya contra Madrid al Baldiri Aleu.

Primer, però, cal arribar preparades mentalment per al duel de diumenge contra una sempre difícil i física Castella que voldrà aprofitar el factor camp per doblegar les catalanes.

Aquest és, doncs, el XV de la Ginesta per a l'enfrontament davant Castella i Lleó:

 

Añadir un subtítulo (5)