Segona jornada completada a la Divisió d'Honor Catalana Vueling en el darrer cap de setmana de rugby abans de les festes de Nadal.

La principal competició masculina veu com el RC Vilafranca agafa el timó de la lliga després de guanyar amb claredat al camp del Barça Blau. Els vilafranquins van inaugurar el marcador al minut 3 amb un assaig de Tomás Sanguinetti, i a partir d'aquí, el degoteig de marques no es va aturar.

Fins a onze assajos van aconseguir els de Vilafranca per arribar al 0 a 65, i sumaven la segona victòria amb bonus a la DHC i són primers en solitari amb 10 punts.

Als blau cel els segueixen els Cocodrils. Els de Viladecans van aconseguir un triomf incontestable a casa davant els Quebrantahuesos per 43 a 3 gràcies a un partit molt complet.

Els locals van estrenar el marcador de la Torre Roja amb un cop de càstig d'Eric Travé i una marca de Martí Solà abans del quart d'hora, i tot i que el conjunt aragonès va retallar amb un cop de càstig, els assajos de Marc Pérez i Travé abans del descans ja mostraven un 24 a 3.

La represa no va portar cap canvi en el joc i els Cocodrils van seguir amb el seu partit triomfal, anotant tres marques més (Leandro Castiglioni, Travé i Pol Maldonado) per assegurar-se la primera victòria a la DHC i la segona posició de la lliga.

L'altre equip que va estrenar el seu caseller de victòries va ser el CEU. Els barcelonins van derrotar l'INEF Lleida 33 a 19 gràcies a una primera part espectacular que va arrencar amb el cop de càstig de Philippe Bach i el try de Jose Maria Mársico.

L'ofensiva local no es va aturar aquí: dues marques d'Atirse Jover i una d'Antoine Bourbon donaven als del Sitari un avantatge de 25 a 0 al descans. L'INEF, però, no havia dit l'última paraula; els lleidatans van mantenir-se en el partit i amb els tries de Pau Aguiló i Pol Joven s'apropaven fins el 25 a 14 amb quinze minuts restants.

Sense caure en nerviosismes, el CEU va sentenciar als minuts 70 i 73 amb un nou cop de càstig de Bach i el try de Tomàs Sanz i feia que el darrer assaig lleidatà només servís per impedir-los el bonus ofensiu.

Així, el CEU se situa cinquè de la DHC Vueling a un punt de Sabadell i Químic, que van haver d'ajornar el seu enfrontament per casos de covid entre les files sabadellenques.