El rugby touch català va posar punt i final a la temporada 2021 amb la celebració de la Copa Catalana. Al nou Pins Vens de Sitges, cinc equips se citaven per disputar-se el títol amb el reforç d'alguns jugadors i jugadores de les lligues de XV que ja havien finalitzat les competicions.

El Touch Rugby Barcelona (TRB), el CN Poble Nou, el Gòtics-Caldes, el Sitges i el BUC van diputar-se el títol que defensava el CNPN, guanyador de la darrera edició del 2019.

No van poder revalidar el títol els de la Mar Bella, ja que la jornada la va dominar el TRB, que va demostrar un gran nivell com ja havia fet en la lliga regular, que ha guanyat enguany també.

El Touch Rugby Barcelona va derrotar tots els seus rivals, inclòs el Poble Nou en l'últim partit per 7 a 2 i s'assegurava així la Copa Catalana, deixant els poblenovins com a segons classificats.

Amb aquesta jornada que combina esportivitat i festivitat, el touch català tancava un nou curs en què ha seguit creixent per consolidar-se com una alternativa sense contacte del nostre esport.