El Touch Monsteny va proclamar-se campió de la Lliga Catalana de Touch aquest passat diumenge en la darrera jornada celebrada a Salou.

Els Tritons han acabat la competició en primera posició després de guanyar vuit dels dotze partits i superaven el CN Poble Nou i el Touch Rugby Barcelona (TRB) per un estret marge de dos i tres punts respectivament.

En la darrera jornada disputada a Salou, el Montseny va derrotar el Sitges per 6 a 2 i va perdre davant el TRB 4 a 3, però la derrota del Poble Nou contra els TRB va servir per mantenir la diferència de punts i així erigir-se campió de la Lliga A de Touch de Catalunya.

A la Lliga B va ser el Caldes el vencedor de la competició després de guanyar nou dels deu partits celebrats. Els vallesans han sumat 18 dels 20 punts possibles, superant el Salou per 4 punts a la classificació final.

Així es posava punt i final a la Lliga de Rugby Touch, una disciplina que creix any rere any i que aquesta temporada ha comptat ja amb deu conjunts participants.