El Shamrock, campió de la Segona Catalana femenina

Campió per mèrits propis

El Shamrock va proclamar-se la setmana passada flamant campió de la Segona Catalana. El conjunt mallorquí va aconseguir el títol de manera matemàtica a falta de jugar un partit encara en una lliga que no disputa playoffs sinó que celebra dues voltes.
El campionat protagonitzat pel Shamrock té doble mèrit, no tan sols per la seva impecable trajectòria esportiva (set victòries en set partits), sinó perquè a més han jugat tots els partits a Catalunya, desplaçant-se des de Palma de Mallorca cada dos caps de setmana per jugar els enfrontaments de locals lluny de casa.

shamrock_Segona_rugbycat

El compromís, clau en el títol del Shamrock


El compromís de jugadores, cos tècnic, club i aficionats ha valgut a les mallorquines un merescut trofeu que les acredita com a campiones de la Segona Catalana en la primera temporada que juguen la lliga de Catalunya.
Amb 32 punts en les set victòries aconseguides (i quatre bonus ofensius inclosos), el Shamrock buscarà aquest dissabte a les 16h a Sabadell arrodonir la temporada amb un darrer triomf que confirmaria el gran paper realitzat per les mallorquines.

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres