El Sant Cugat tanca el quadre de playoffs de la DHC Femenina

Fotografia d'Edu Rois

Quatre candidats

Ja coneixem quins quatre equips competiran per endur-se la corona de la Divisió d'Honor Catalana Femenina. El CR Sant Cugat va convertir-se aquest cap de setmana en el darrer conjunt que assolia la classificació per a les semifinals després que el Castelldefels perdés el seu enfrontament davant el BUC.
Les santcugatenques en van tenir prou amb la derrota del CRUC per assegurar la quarta plaça de la lliga i entren als playoffs que televisarà La Xarxa en directe per tot Catalunya.

sant_cugat_gotics_rugbcyat

El Sant Cugat jugarà les semifinals / Edu Rois


 
Així doncs, Santboiana, BUC, GEiEG i Sant Cugat es veuran les cares el proper dissabte 23 de febrer a Can Vinader (Castelldefels) en les semifinals de la DHC Femenina. El que encara no se saben són els emparellaments, doncs Santboiana (50 punts), BUC (49) i GEiEG (48) tenen opcions d'acabar en primera posició.
La darrera jornada de la fase regular ens porta un Santboiana vs Poble Nou, un BUC vs Sant Cugat i un GEiEG vs Gòtics, "a priori" enfrontaments assequibles per als tres conjunts capdavanters que podrien acabar la jornada tal i com la comencen. Si fos així, la Santboiana (1er) jugaria contra el Sant Cugat (4t) i el BUC (2n) i el GEiEG (3r) repetirien la final de la passada temporada.

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres