El CR Sant Cugat i el CR Tarragona van ser dissabte els grans triomfadors de la categoria S18 masculina en aixecar la Copa Catalana Or i Argent, tancant així la temporada cadet a Catalunya.

El Sant Cugat es corona a la Foixarda

El Sant Cugat va proclamar-se campió d'Or gràcies a una ajustada victòria contra un Gòtics que va quedar-se curt en la remuntada. Els barcelonins van ser els primers en anotar, passat el quart d'hora, amb un try de Teo Nicolau.

El 5 a 0 advers va esperonar els santcugatencs, que van agafar les regnes per ser els únics en moure el marcador durant pràcticament 40 minuts, i amb els assajos de Lluc Hinojosa, Gerard Martínez i un doblet d'Álvaro Garcia els vallesans es plantaven al minut 53 amb un contundent 5 a 28.

Tot i que semblava que la final estava sentenciada, el Gòtics va treure forces els últims deu minuts per intentar la remuntada. Així, Itmar Colomé, Genís Carbonell i Pau Salvatella sumaven cada un un assaig per posar la por al cos al Sant Cugat, que finalment va resistir i amb el 24 a 28 arribava al final del partit per convertir-se en el campió de la Copa Catalana d'Or S18.

177962722_3895634660524325_984137638334572287_n

El Tarragona guanya també la tornada d'Argent

A la Copa d'Argent, el combinat Spartans-Badalona i el Tarragona es tornaven a trobar en el partit de tornada de la final després d'un primer enfrontament molt empatat que van vèncer els tarragonins 29 a 24.

Amb la missió de defensar aquesta renda de 5 punts, els Voltors van posar-se la final més de cara gràcies al centre Sergi Martínez, que superava la defensa local al minut 5. La resposta dels Spartans va ser contundent, ja que en dos minuts va donar la volta a la situació amb un cop de càstig de Raimon Vilalta i un try d'Unai Caño que els donaven la iniciativa per 10 a 7.

Amb la diferència global retallada a només 2 punts, el Tarragona va reaccionar primer amb un cop de càstig de Pol López i a l'inici de la segona meitat amb un altre assaig de Sergi Martínez que donava aire als visitants i posava terra pel mig a la final.

De fet, el 10 a 17 del minut 37 va ser el resultat definitiu ja que cap equip va ser capaç d'anotar, i el CR Tarragona celebrava al final de l'enfrontament la victòria en una final emocionant i ajustada que s'ha decidit per detalls.