Fotografia de Navarri Photo Art

El Campionat de Catalunya S18 ja té els dos candidats al títol de campions: CR Sant Cugat i Barça Rugby. Vallesans i blaugranes van aconseguir el bitllet per a la final de la lliga després de guanyar les respectives semifinals aquest passat cap de setmana.

El primer en fer-ho va ser el Barça, que va derrotar la Santboiana a domicili per 0 a 25. Al Baldiri Aleu, els dos conjunts van protagonitzar un ajustat duel durant la primera meitat, en la qual només el cop de càstig de Marcel Sirvent va moure el marcador.

Amb el 0 a 3 es reiniciava el partit a la segona part, que va tardar encara deu minuts en veure el primer assaig del partit. El tercera línia Álvaro Giménez va ser l'autor del try barceloní, al qual van seguir els de Lucas Alegría i Lautaro Ledesma al 59 i al 69. Així, el Barça es convertia en el primer finalista del campionat.

175549285_4353918304619900_688380467298032330_n

La segona semifinal es disputava a la Guinardera, on el Sant Cugat rebia el Gòtics en el que seria un partit que també es resoldria a la segona part.

Si bé Bernat Velasco avançava els vallesans amb un cop de càstig al minut 5, els Mamut es posaven per davant al 18 gràcies a l'assaig de Max Bustos. El pilar santcugatenc Joel Monroig tornava el try a la mitja hora de partit, però just abans del descans, l'aler Máximo García-Truñón posava el Gòtics per davant amb una nova marca (10 a 12).

L'intercanvi de cops de la primera meitat es va convertir en un camí només d'anada, doncs el Sant Cugat va ser l'equip que va anotar tots els punts de la segona meitat, començant amb l'assaig, al minut 45, de Daniel Aviñó.

Amb el 15 a 12, els vallesans van seguir pressionant en atac fins aconseguir dues marques més, de Sergio del Val primer, i del capità Álvaro Garcia en l'últim minut de partit. Així, amb el 29 a 12, el Sant Cugat es tornava a classificar per a la final del Campionat S18, que es jugarà el dissabte 1 de maig.