Fotografia de Gerardo Rubira

Campions! El CR Sant Cugat es va endur la Primera Catalana S18 aquest dissabte després de vèncer 23 a 7 la Santboiana a la final jugada en una Foixarda plena fins la bandera.

Els vallesans van imposar-se gràcies a una defensa impecable que va ofegar tots els intents de dominar el partit de la Santboiana.

De fet, els dos primers assajos van arribar gràcies a aquesta pressió defensiva, concretament en els xuts, que els va permetre recuperar la pilota perquè primer el capità Roger Martínez i després Max Belsa anotessin per als seus i posessin el 14 a 0 al marcador.

Un pèl atònita, la Santboiana va reaccionar a falta de 10 minuts per al descans gràcies a un maul atropellador que va provocar la marca d'assaig i una targeta groga per als santcugatencs, enviant el matx a vestidors 14 a 7.

Un matx que a la segona meitat va veure un Sant Boi neguitós intentant remuntar amb més cor que cap i un Sant Cugat ben plantat en defensa i que aprofitava cada pilota per fer mal als rivals.

Així, amb tres cops de càstig de Tiziano Pelosso l'equip de la Guinardera segellava la seva vitòria per 23 a 7 i s'assegurava, a més del títol de la Primera Catalana, ser el representant català als Campionats estatals de clubs.