Fotografia de Roger Menes

La Primera Catalana S16 és santcugatenca. El CR Sant Cugat va tornar a proclamar-se campió de Catalunya S16 aquest dissabte gràcies a la victòria aconseguida davant la UE Santboiana per 40 a 10.

Els vallesans van vèncer per segon any consecutiu els del Baldiri Aleu gràcies a una sòlida actuació i a una segona part remarcable en què van superar els seus rivals amb escreix.

El partit va començar amb clar domini santcugatenc, ja que en el primer quart d'hora de partit els de la Guinardera van assajar en tres ocasions (doblet d'Oriol Marsinyac i un try de Tomás Spina)  per posar-se 19 a 0 per davant.

Tot i l'adversitat del resultat i el joc, la Santboiana va entrar al partit amb les marques de Matias Boursiac i Marc Daga, marxant a la mitja part no punts per sota (19 a 10).

L'intent de remuntada santboià va quedar curt, doncs a la represa el Sant Cugat va posar una marxa més i amb tres marques (dues més de Marsinyac i Spina i una d'Hugo Pérez) deixaven el duel vist per sentència i reclamaven, una temporada més, la corona del rugby català S16.