El Club de Rugby Sant Cugat S18 ho va tornar a fer. El conjunt de la Guinardera va tornar a proclamar-se vencedor del Campionat de Catalunya gràcies a la victòria per 29 a 3 aconseguida davant el Barça Rugby al Pilar Pons de Cornellà.

En una final d'alt nivell competitiu i rugbístic, l'equip vallesà va sortir guanyador després de 70 minuts de bon rugby enfront un Barça que va tenir opcions per entrar al partit però que va acabar cedint.

Ja en els minuts inicials l'empenta santcugatenca va prevaldre, i al minut 2 el peu de Bernat Velasco avançava els blaus al marcador. El mateix Velasco va ser l'encarregat d'anotar el primer assaig uns minuts més tard després del setge ofensiu dels vallesans, que tancant el Barça al seu camp es posaven 10 a 0.

Enlloc de rendir-se, els blaugrana van prendre la iniciativa als seus rivals, i durant 20 minuts van intentar superar la defensa del Sant Cugat. Tot i els intents, la resistència vallesana va ser massa efectiva, i només un cop de càstig de Marcel Sirvent va estrenar el marcador culer abans del descans, al qual s'arribava amb 10 a 3.

180700590_3895631693857955_2097988888688273955_n

L'inici de la segona part va ser similar al del partit, doncs novament el Sant Cugat es convertia en protagonista, recuperant la possessió perduda en el tram final de la primera meitat per ofegar la defensa barcelonina.

Al minut 44, Oriol Clivillé posava la cirereta a una excelsa actuació individual aconseguint un nou try que dibuixava el 3 a 17, i un quart d'hora més tard el segona línia Noam Garriga assajava altra vegada per als santcugatencs.

Tot i que el Barça va intentar fins l'últim alè anotar almenys una marca, altra vegada la defensa rival va mantenir a ratlla l'atac barceloní, i l'incisiu i elèctric atac del Sant Cugat va servir per apuntar-se també el darrer assaig del partit, obra de Dorian Laverne.

Amb el 29 a 3 arribava el xiulet final de Marc Riera, i el Sant Cugat es coronava altra vegada campió de Catalunya S18 i el club de la Guinardera s'emportava a casa una nova copa de catgegories de formació.