El CR Sant Cugat és el campió de Catalunya S18. L'equip de la Guinardera va derrotar la UE Santboiana, l'únic conjunt que havia sigut capaç de derrotar-lo durant la fase regular, i es proclamava altra vegada guanyador de la Primera Catalana S18.

El partit però, va començar malament per als interessos vallesans, ja que va ser la Santboiana, mitjançant el peu de Matis Kesteloot, la que es va avançar al minut 7 a la Foixarda.

No va tardar gaire el Sant Cugat en respondre amb un assaig de Víctor Perez, però un segon cop de càstig transformat per Kesteloot va tornar a posar per davant els del Baldiri abans del minut 20 (5 a 6).

La resposta, cinc minuts més tard, va tornar a ser una marca dels santcugatencs, en aquest cas del mig de melé Luca Belsa, que enviava el partit al descans amb el seu equip per davant (12 a 6).

La segona part va arrencar amb un guió similar i un Sant Cugat que intentava escapar-se del rival. Així, amb els assajos de Joan Ribera (42') i Max Belsa (52'), els blaus van posar una distància gairebé definitiva (24 a 6).

La festa vallesana la va arrodonir Luca Belsa amb el seu segon try, però l'última paraula va ser per a la Santboiana, que va aconseguir assajar en l'últim minut gràcies a Ibai Albesa i s'acomiadava de la temporada amb una marca.

D'aquesta manera el Sant Cugat es tornava a proclamar campió de Catalunya S18 i participarà al Campionat d'Espanya contra els guanyadors dels diferents campionats territorials.