Fotografia de Roger Menes

El CR Sant Cugat torna a estar d’enhorabona. El club de la Guinardera va aconseguir dissabte el títol de la Primera Catalana S14, completant així el triplet de títols de les categories de formació de Catalunya.

Després de guanyar les lligues S16 i S18 els santcugatencs s’enfrontaven a la Santboiana al Baldiri Aleu per endur-se també la S14, i així ho van fer.

Van assolir la fita, a més, en un enfrontament ajustat, avançant-se al minut 3 amb un try d’Oriol Marsinyac. Responia immediatament el Sant Boi mitjançant Chtistian Romero, i malgrat Marsinyac tornava a assajar abans del quart d’hora, al descans els dos equips marxaven empatats a 12 gràcies a la marca local d’Hugo Manzano.

189105422_4454200904591639_9158119230792108876_n

El Sant Cugat tornava a colpejar primer a la segona part amb l’assaig de l’aler Miquel Curulla, però de nou la Santboiana no es desenganxava dels seus rivals amb la marca de Bernat Fernández al minut 44.

En aquest punt, però, els vallesans van saber trencar la dinámica d’anada i tornada i en dos minuts anotaven dues marques (altra vegada Marsinyac i Arnau Asso) per escapar-se fins el 17 a 33.

Tot i la distància, la Santboiana intenava entrar de nou a la final amb el try de Leyre Aguilar a falta de 13 minuts, però la defensa visitant va prevaldre i el marcador no es va moure més fins el final del partit.

Amb el 24 a 33 Lluís Llauger xiulava la conclusió de l’enfrontament i el Sant Cugat celebrava el títol de campions de la Primera Catalana S14 després d’una emocionant i entretinguda final.