Fotografia de Mariela Tozzi

El Campionat de Catalunya S16 ja té propietari: el CR Sant Cugat. L'equip vallesà va tornar a proclamar-se campió després de derrotar la Santboiana en una final que es va resoldre a la segona meitat.

A la Foixarda se citaven dos equips imbatuts fins el moment que van oferir un empatat duel de tu a tu, especialment durant els primers 35 minuts.

De fet, va ser la Santboiana qui es va avançar en el marcador amb un cop de càstig de Matis Kesteloot de bones a primeres, però de seguida el Sant Cugat va posar-se per davant amb un try de Pau Bernaldo.

Els de la Guinardera van tornar a colpejar al quart d'hora de partit amb un xut transformat de Marcos de Vilar, però el Sant Boi no va cedir i just abans de marxar a vestidors Joan Barcenilla empatava a 8 amb un assaig.

186532445_4087566447966691_7983876011139191881_n

L'equilibri de la primera meitat va esvaïr-se a l'inici de la segona, quan en menys de quinze minuts el Sant Cugat va anotar dues marques. Els assajos de Víctor Pérez i Jordi Bravo van encarrilar la final per als vallesans, que s'escapaven 8 a 22.

Malgrat la Santboiana va intentar la remuntada en els següents minuts, el Sant Cugat va saber aguantar i donar l'estocada definitiva al 62, quan altra vegada Víctor Pérez assajava per deixar la final vista per sentència.

Tot i que els del Baldiri Aleu ja no podien endur-se el triomf van voler acabar l'enfrontament amb el cap ben alt, i de la mà d'Eric Pizarro anotaven el seu segon try en l'última jugada per deixar al marcador el definitiu 15 a 29.

D'aquesta manera, el Sant Cugat aixecava altra vegada el trofeu de campions del Campionat de Catalunya S16 mixt i es classificava per al Campionat d'Espanya.