Fotografia de Benjamín Gil

El CR Sant Cugat torna a estar d'enhorabona, doncs el club vallesà va coronar-se campió de la Primera Catalana S14 aquest dissabte i culminava així una temporada perfecte en l'àmbit del rugby formatiu, ja que dos caps de setmana abans s'havia proclamat guanyador de la Primera Catalana S16 i S18.

Els de la Guinardera van assolir aquesta fita gràcies al triomf per 22 a 17 davant la Santboiana, rival en totes tres finals.

Els blau-i-negre van arrencar amb força la final de la Foixarda, anotant dos assajos en el primer quart d'hora, obra d'Isac Machado i Rhys Cox, per escapar-se 10 a 0.

La resposta santboiana va arribar a la mitja hora, amb un try de Jaume Medina, però un minut més tard el segon centre vallesà Joaquín Ferradas aconseguia una marca per enviar el partit a vestidors amb un 17 a 5.

render sancu

La represa va arribar amb més bones notícies per al Sant Cugat, que veia com Pau Buezo anotava al minut 41 per donar encara més avantatge als seus.

El partit es va complicar al minut 48 per als santugatencs quan Isac Machado va veure una targeta vermella, i la Santboiana ho va aprofitar per intentar la remuntada.

Una remuntada que a punt va estar de ser una realitat, ja que en dues fuetades consecutives, als minuts 55 i 56, Biel Millan i Héctor Duran assajaven per apropar els del Baldiri Aleu fins el 22 a 17.

El Sant Cugat, però, va defensar el resultat en el quart d'hora final i es penjava també la medalla de campions de Catalunya S14, convertint el club de la Guinardera en tricampió del rugby formatiu català.