El RC Sitges, primer classificat per als playoffs de la DHC Vueling

Defensant el títol

El vigent campió de la Divisió d'Honor Catalana Vueling no vol cedir la corona. El RC Sitges va convertir-se ahir en el primer classificat dels playoffs de la principal competició de Catalunya, la DHC Vueling, després de guanyar al camp del Lleida per un contundent 19 a 41.
Els de Santa Bàrbara estan signant una temporada gairebé perfecta, sumant 32 dels 35 punts disputats fins el moment (només s'han deixat tres bonus ofensius pel camí). Els sitgetans han derrotat tots els seus rivals i afronten les darreres quatre jornades de la fase regular amb un coixí de dos punts respecte el Barça i el CEU, principals perseguidors dels verds en la lluita per acabar en primer lloc i així classificar-se directament per a les semifinals i estalviar-se l'eliminatòria prèvia.

fcb_quimic_rugbycat

El Barça pressiona el Sitges al capdavant de la lliga / Edu Rois


Precisament Barça i CEU acaricien els playoffs, doncs en tindran prou amb un triomf per repetir participació a la fase definitiva de la DHC. També es troben en una posició privilegiada el Tarragona i el Gòtics, amb 28 punts cada un, mentre que la lluita per la sisena plaça, la darrera que dona dret als playoffs, es presenta més renyida.
El Manresa, amb 13 punts, ostenta el sisè graó de la lliga, amb Químic i Castelldefels trepitjant-los els talons amb 10 punts i més lluny Lleida i Garrotxa-Banyoles, amb 6. Tanquen la classificació Sant Cugat "B" i Spartans, amb -1 i -2 punts respectivament.

logo NUEVO fede fondo TRANSPA

Contacta amb nosaltres