La Copa Catalana de Sevens S18 ja té propietari: el RC Sitges. Els Dofins van celebrar un títol per acabar la temporada 2021/22 després de guanyar la Copa Or disputada al Nou Santa Bàrbara.

El camí dels sitgetans va ser brillant, començant amb una victòria clara per 28 a 5 en el primer partit de la fase de grups davant el Poble Nou i seguint amb un altre contundent triomf contra el Gòtics que els valia per ser a la final.

En la lluita pel títol van trobar-se un Sant Cugat que havia guanyat els dos partits pel mateix resultat (17 a 5 contra Santboiana i BUC) i que a la final va competir fins el darrer minut.

Va ser el Sitges, però, que amb un emocionant 19 a 17 es va endur el títol de campions de la Copa Catalana i posava punt i final al curs amb una copa per a les seves vitrines.

A la Copa Argent, el RC L'Hospitalet també va poder celebrar la victòria a casa seva, ja que a la Feixa Llarga els del Baix Llobregat van guanyar dos partits de la lligueta contra el Vilafranca (46 a 5) i el Sitges B (14 a 10) i van empatar el darrer a 19 amb els Senglars per penjar-se la plata de la Copa S18 de rugby a VII.

6
7