Fotografia de fpmarquitectura

El CN Poble Nou és el quart equip que jugarà els playoffs de la Divisió d'Honor Catalana Femenina. Les barcelonines van derrotar el Gòtics/Sitges a la Foixarda per 5 a 44 i s'asseguraven la quarta posició de la taula.

Un cop finalitzada la fase regular de la lliga (només queda un partit ajornat entre INEF Barcelona i Sant Cugat que no té cap efecte sobre la classificació), i amb la victòria de la Santboiana contra les Ósses (34 a 5), ja estan definides les eliminatòries de semifinals.

La primera es jugarà entre el líder imbatut, el Barça, i el Poble Nou, a la Teixonera, i la segona serà entre la Santboiana i el Sant Cugat al Baldiri Aleu. Totes dues se celebraran el proper cap de setmana del 2 i 3 d'abril, mentre la final serà dissabte 9 a la Foixarda.

Així doncs, la DHC Femenina descansa una setmana abans d'iniciar el camí per la lluita per al títol i l'ascens a la Divisió d'Honor "B" estatal.