El Nou Santa Bàrbara de Sitges acollirà aquest dissabte a les 12h la IV edició de la Supercopa Catalana de rugby entre la UE Santboiana i el Barça Rugby. 

Per això avui s'ha dut a terme la presentació d'aquest partidàs sobre la gespa on dissabte els millors jugadors de rugby de Catalunya es disputaran aquest títol que ja s'ha convertit en un clàssic de pretemporada.

"Tot i que és el primer partit de la pretemporada ens el prenem seriosament ja que contra el Barça sempre hem de donar el millor de nosaltres mateixos" assegurava Albert Millan, capità de la Santboiana.

El seu homòleg del Barça, Bautista Güemes, destacava la importància de jugar a Sitges: "És un plaer poder venir a Sitges a jugar el derbi. Aquest club està treballant molt bé i ens fa il·lusió sortir dels camps habituals".

 

 

Els dos capitans han estat acompanyats pels màxims representants dels seus clubs (la presidenta de la UES Aurora Bravo i el responsable de la secció de rugby del Barça Paco Peña), així com per l'alcaldessa de Sitges Aurora Carbonell i pel president de la Federació Catalana de Rugby Ignasi Planas.

El mateix Planas ha destacat la feina feta pel RC Sitges i pel consistori: "És un goig poder venir a disputar la Supercopa a Sitges amb un Nou Santa Bàrbara que està a l'alçada de les millors instal·lacions gràcies al suport de l'Ajuntament i amb un club que sempre treballa el rugby base de meravella".

Per últim, l'alcaldessa s'ha mostrat molt satisfeta que la Supercopa Catalana es celebri a la seva ciutat: "Estem molt orgulloses que la Federació hagi escollit Sitges per venir a celebrar aquest partit que posa en valor aquestes instal·lacions i la gran feina feta pel RC Sitges".

Després d'un tour per les instal·lacions i amb l'intercanvi de samarretes entre els capitans i els presidents s'ha posat punt i final a la presentació de la IV Supercopa Catalana, que es podrà veure en directe per Xala a partir de les 11.50h de dissabte.