El nou camp de rugby de Terrassa ja té la primera pedra

El primer pas

Dissabte va ser un dia especial per al rugby català. Al barri de Les Fonts de Terrassa s'hi va celebrar l'acte de col·locació de la primera pedra del nou camp de rugby, que serà no tan sols un nou terreny de joc per als Carboners de Terrassa, sinó també un centre per a la Federació Catalana de Rugby, que gestionarà les instal·lacions.
A l'acte hi van acudir 200 persones, entre aficionats dels Carboners i de la UD Les Fonts (el club de futbol que compartirà camp amb el rugby), entre lles quals hi havien president de la FCR Ignasi Planas, el president dels Carboners Celso Pérez, l'Alcalde de Terrassa Alfredo Vega, el president de la UD Les Fonts Artur Travesa i l'arquitecte a càrrec del projecte Daniel Huertos.

IMG-20190518-WA0017

Vega i Planas, a punt per fer les primeres palades


El matí va arrencar amb els parlaments de les cinc personalitats destacades anteriorment, começant per l'Ignasi Planas que va destacar que "El nou camp suposarà un abans i un després per a la ciutat i per al rugby català, amb unes noves instal·lacions que permetran als Carboners i a la UD Les Fonts practicar el seu esport en les millors condicions".
Per a Celso Pérez dissabte va ser "un dia històric. Els Carboners hem complert 10 anys aquesta temporada i per fi podrem desenvolupar la nostra activitat en un camp nou. Cal donar les gràcies a l'Ajuntament de Terrassa i a la Federació Catalana de Rugby per tots els esforços que han fet perquè això sigui una realitat".
IMG-20190518-WA0021

200 persones no van voler perdre's l'acte


Per finalitzar l'acte es va enterrar una urna en la qual hi havia un text signat per tots ells, una samarreta dels Carboners i una de la UD Les Fonts, un plànol del projecte, un diari del dia i unes monedes en curs. Amenitzat per la percussió de la colla gegantera de Les Fonts la urna va ser emterrada finalment per inaugurar l'inici de les obres del camp de rugby de Terrassa.

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres