Fotografia de Ramon Buira

L'INEF Lleida va convertir-se ahir en el tercer equip que certificava la participació als playoffs de la Divisió d'Honor Catalana Quadis Autocentre.

Les lleidatanes van derrotar 19 a 10 el CEU a la Caparrella i sumaven d'aquesta manera 16 punts, separant-se a 6 de les barcelonines que estan obligades a guanyar el Poble Nou (en el partit de la jornada 3) amb bonus i per un ampli marge de punts si volen tenir opcions d'acabar quartes.

Per a què això passi, la Santboiana hauria de perdre dissabte el partit ajornat davant el Shamrock (de la primera jornada) sense sumar cap punt, doncs després dels partits guanyats, el següent criteri de desempat és l'average general de punts a favor i en contra.

Precisament el Poble Nou i el Shamrock van enfrontar-se dissabte a la Mar Bella en el duel entre dos equips que encara no coneixien la victòria. En un partit ajustat i emocionant, les poblenovines van adjudicar-se el triomf per 15 a 13 i sumaven així els primers punts de la temporada.

DSC_1362

 

GEiEG i Gòtics esperen rival

En l'altre partit decisiu del cap de setmana, el GEiEG va vèncer la Santboiana 23 a 5 i es consolidava com a líder de la DHC Quadis Autocentre, prenent-li al Gòtics la primera posició.

Així, gironines i barcelonines esperen rivals per a les semifinals del cap de setmana del 14 i 15 de març, doncs si la Santboiana guanya acabarà tercera i s'enfrontarà al Gòtics, mentre si perd podria quedar-se sense disputar els playoffs o acabar en quarta posició, jugant així les semis contra el GEiEG.