El Gòtics RC s'emporta el Campionat de Catalunya de Rugby a VII

Campions!

El Gòtics RC va proclamar-se campió del Campionat de Catalunya de rugby a VII en una jornada final molt disputada a la Mar Bella. Vuit equips van assistir a la conclusió d’aquest Campionat, amb un conjunt convidat, els argentins Locos por el Seven, que van guanyar la jornada al camp barceloní.
Els argentins van derrotar el Gòtics a la final, però el guanyador del Campionat van ser els barcelonins, vencedors de la primera jornada a Vilanova i la Geltrú i també el següent cap de setmana a Castellar del Vallès. Els de Jordi Villalante s’han adjudicat aquesta copa de campions de manera brillant, perdent tan sols un enfrontament dels deu que han disputat.
Per darrera dels Mamut ha quedat el RC L’Hospitalet, que va caure en la final de la segona jornada a Castellar contra els de la Foixarda i va cedir dissabte davant els Locos per un ajustat 17 a 22 en la fase de grups. Els de Leo Pereira s’han penjat la plata al coll caient només en dos partits, una mínima diferència que demostra com d’empatat ha estat aquest Campionat.

IMG-20190519-WA0010

L’equip convidat, el Locos por el Seven


Aquests van ser els resultats de la jornada a la Mar Bella i la classificació final del Campionat de Catalunya de rugby a VII:
resultats_mar bella
Classificació:
1- Gòtics
2. RC L’Hospitalet
3- CEU
4- CR Sant Cugat
5- Barça Rugby
6- CR Tarragona
7- CR Carboners de Terrassa
8- RC Cornellà
9- RC Martorell

logo fede fondo negro

Contacta amb nosaltres