Fotografia de RNAphotography Toquefem

Després de gaudir d'una merescuda jornada de descans, la Divisió d'Honor Catalana Quadis Autocente torna a l'acció aquest cap de setmana.

Amb quatre jornades ja celebrades, el Gòtics RC encapçala la lliga amb 17 punts i ple de victòries en els quatre enfrontaments que ha jugat.

Les barcelonines estan perseguides pel GEiEG amb 10 punts, que precisament aquest diumenge rebran les Mamut al Palau Sacosta en un duel directe per la primera plaça de la lliga.

A la tercera posició hi trobem el CEU, amb 9 punts, mentre l'INEF Lleida tanca la zona de playoffs amb 7. Ambdós equips afronten partits clau aquesta jornada, amb les del Sitari rebent la Santboiana i les lleidatanes el Poble Nou a la Caparrella.

 

75247287_788776294915852_1593634326551986176_o

 

Tot per decidir-se

Just per sota d'aquest quart graó que marca la darrera plaça que dóna accés a les semifinals s'hi troba la Santboiana-Castelldefels amb 6 punts però tan sols dos enfrontaments disputats.

També el Poble Nou ha jugat dos partits només (ambdós amb derrotes), i tot i que no suma cap punt encara té quatre partits per lluitar per arribar als playoffs.

Tancant la classificació hi trobem el Shamrock RC mallorquí, que ha patit tres desfetes en els tres duels celebrats i treballarà per tancar la seva primera participació a la DHC amb un triomf.

Així doncs, la cursa per als playoffs serà la principal preocupació dels conjunts de la DHC, que volen ser a les semifinals del 15 de març per poder accedir a la gran final del 22 de març.